Werkwijze bij verkeersrecht

Vragen over de verkwijze bij verkeersrecht en contact met een advocaat

Via deze website kunt u informatie krijgen over de werkwijze bij verkeersrecht en het Strafrecht. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het verkeersrecht en die kantoor houdt bij u in de buurt.

Zoekt u een gespecialiseerde en onafhankelijke verkeersrecht advocaat? Bel de LS Verkeersrecht advocaten  088 629 00 50

U kunt gratis mailen of bellen met de Ls Verkeersrecht advocaten via 088 629 00 50 (bel gratis) of via WhatsApp 06 57 43 81 11. De juristen van de Ls Verkeersrecht advocaten staan u graag te woord om uw aanvraag te behandelen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur geopend. De juristen helpen u bij het selecteren van de juiste verkeersrecht advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

Belangrijke informatie over de LS Verkeersrecht advocaten

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de LS Verkeersrecht advocaten geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten met LS Verkeersrecht advocaten. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen. Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht.

Onafhankelijkheid advocaten

De op deze website vermelde advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar, van deze website en van de verzekeringsmaatschappijen of verzekeringsmakelaars geheel onafhankelijk.

Gespecialiseerde advocaten verkeersrecht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een verkeersrecht advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten. Alle advocaten hebben het Verkeersrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het Verkeersrecht en het Strafrecht, en zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Kosten

De dienstverlening van LS Verkeersrecht advocaten is geheel kosteloos en vrijblijvend. De advocaat zal u voorafgaand informeren over de kosten. Wanneer u beschikt over een geldige verzekeringspolis dan zullen de kosten van de advocaat worden gedragen door uw verzekering. De advocaat kan u hierover informeren.

LS Verkeersrecht advocaten

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur
Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste verkeersrecht advocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.