LS Verkeersrechtadvocaten

Wij helpen u graag!

  Wat te doen bij onterechte parkeerboetes?

  Er zijn een aantal dingen die u kunt doen bij een onterechte parkeerboete!

  Wanneer u verkeerd geparkeerd hebt loopt u het risico daarvoor een onterechte parkeerboete of retributie te ontvangen. Een vervelend probleem waarbij u meestal geen andere keuze hebt dan betalen. Bij een onterechte boete kan het zinvol zijn de situatie te laten beoordelen door de Politierechter.

  Het is belangrijk hierbij een onderscheid te maken tussen strafbare- en niet-strafbare verkeersovertredingen. Indien u niet betaald in een betaald-parkeren zone dan wordt dit niet strafrechtelijk gesanctioneerd. Het zelfde geldt voor het niet plaatsen van een parkeerschijf of een bewonerskaart.

  Bij het vaststellen van dergelijke inbreuken zal een geldboete worden opgelegd. Indien u deze niet betaalt zal de gemeente u een dwangbevel sturen via een gerechtsdeurwaarder.

  Strafbare parkeerovertredingen kunnen wel leiden tot een strafrechtelijke veroordeling. Dit zijn overtredingen zoals:
  – parkeren bij een onderbroken gele lijn
  – parkeren op een voetpad,
  – parkeren op een gehandicaptenplaats

   

  Bespreek uw situatie verblijvend met onze adviesbalie. Zij zijn zeven dagen per week beschikbaar om u te adviseren of het zinvol is om de zaak voor te laten komen bij de politierechtbank. Omdat zij samenwerken met het grootste advocatennetwerk van Nederland kunnen zij samen met u bekijken wie juiste advocaat is om u daarbij helpen. In de meeste gevallen kunnen zij deze kosten laten betalen door uw verzekeraar. De adviesbalie kan u hier gratis inlichtingen over geven.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de LS Verkeersrechtadvocaten intakebalie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Bespreek vrijblijvend uw situatie met de LS Verkeersrechtadvocaten intakebalie

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

      Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.

   Gerelateerde verkeersdelicten

   Er zijn geen gerelateerde verkeersdelicten

   Bel of WhatsApp direct met de LS Verkeersrecht Advocaten intakebalie

   088 - 629 00 50
   06 - 57 43 81 11

   Openingstijden LS Verkeersrecht Advocaten intakebalie

   • Maandag – vrijdag 08.00 tot 20:00 uur
   • Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
   • Zondag: 12.00 tot 16.00 uur
   Voorkom een rijverbod!