LS Verkeersrechtadvocaten

Bent u betrokken bij een vluchtmisdrijf?

Wij helpen u graag!

  Doorrijden na een ongeval

  U bent betrokken bij een ongeval en verlaat de plaats van het ongeval.

  Politierechter

  U riskeert te worden vervolgd door het Openbaar Ministerie. Indien u moet voorkomen voor de Politierechter riskeert u een veroordeling tot een geldboete van maximaal 20.000 euro en een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.

  U bent betrokken bij een ongeval met lichamelijk letsel en pleegde een vluchtmisdrijf

  U riskeert te worden vervolgd door het Openbaar Ministerie. Indien u moet voorkomen voor de Politierechter riskeert u een veroordeling tot een geldboete van maximal 20.000 euro en een gevangenisstraf van maximaal drie jaar. Bovendien kan de rijbevoegdheid worden ontzegd voor maximaal 5 jaar.

  Gezien de hoge maximumstraf is het belangrijk om de juiste advocaat in te schakelen voor uw zaak. Onze advocaten hebben geruime praktijkervaring in het pleiten van verkeersdossiers.

  Hebt u vragen?

  Wordt u verdacht van een het doorrijden na een ongeval? Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de LS Verkeersrecht intakebalie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Heeft u een vraag over Doorrijden na een ongeval?

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

      Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.

   Voorkom een rijverbod!