LS Verkeersrechtadvocaten

Bent u betrokken geweest bij geweld in het verkeer?

Wij helpen u graag!

  Verkeersagressie

  Wanneer u te maken krijgt met verkeersagressie of geweld in het verkeer is het belangrijk om tijdig de juiste stappen te zetten om zo verdere complicaties te voorkomen. Wat kan u het beste doen op zo’n moment? En wat houden slagen en verwondingen precies in?

  Verkeersagressie volgens de Wegenverkeerswet

  Heeft het ongeval verwondingen of de dood tot gevolg gehad, dan wordt de schuldige gestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar en/of met een maximale geldboete van 20.500 euro. Bovendien kan ook de rijbevoegdheid worden ontzegd.

  Hebt u vragen?

  Te maken gehad met verkeersagressie? Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de LS Verkeersrecht intakebalie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Heeft u een vraag over Verkeersagressie?

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

      Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.

   Voorkom een rijverbod!