LS Verkeersrechtadvocaten

Heeft u opnieuw een verkeersovertreding begaan?

Wij helpen u graag!

  Herhaalde verkeersovertredingen

  Herhaalde verkeersovertredingen

  De Politierechter zal bij de beoordeling van uw dossier rekening houden met veroordelingen voor vergelijkbare feiten. Indien u eerder veroordeeld bent voor verkeersdelicten zal de rechter u mogelijk een zwaardere straf opleggen. Zorg ervoor dat u zich laat vertegenwoordigen door een in het verkeersrecht gespecialiseerde advocaat.

  Alcohol

  Voor alcohol in het verkeer zijn specifieke bepalingen opgenomen voor bestuurders die vaker in de fout gaan. Indien u binnen vijf jaar opnieuw te veel blaast bij een politiecontrole, wordt uw rijbewijs direct ongeldig verklaard door het CBR.

  Bijstand van een gespecialiseerde advocaat

  De juiste advocaat kan de schade zoveel mogelijk beperken. Neem contact op om vrijblijvend te bespreken hoe wij u kunnen bijstaan.

  Hebt u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact opneemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de LS Verkeersrecht intakebalie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Heeft u een vraag over Herhaalde verkeersovertredingen?

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

      Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.

   Voorkom een rijverbod!