LS Verkeersrechtadvocaten

Bent u betrokken geweest bij een ongeval?

Wij helpen u graag!

  Betrokkenheid bij een verkeersongeval

  Een verkeersongeval is natuurlijk al vervelend genoeg.

  Maar als u de oorzaak van het verkeersongeval bent, bevindt u zich in een vele malen moeilijkere positie. Wat kan u het beste doen in zo’n geval?

  Wat moet u na een ongeval doen?

  Wanneer u betrokken bent bij een ongeval, bent u vaak overstuur en weet u niet direct wat u in zo’n situatie moet doen. Moet de politie onmiddellijk op de hoogte gebracht worden? Moet 112 gebeld worden? Uw verzekeraar? Is doorrijden strafbaar? Welke stappen onmiddellijk na een verkeersongeval genomen worden, zijn van essentieel belang om aan te kunnen tonen wie aansprakelijk is voor de stoffelijke en/of lichamelijke schade.

  Juridisch gezien moeten er een aantal elementen bewezen worden voor aansprakelijkheid:

  • het bewijzen van een fout
  • het bewijzen van een schade
  • het bewijzen van een oorzakelijk verband tussen de fout en de schade

  Om de geleden schade bij een ongeval vergoed te krijgen, moet u immers aan kunnen tonen welke fout de veroorzaker heeft begaan, welke schade u leed, en hoe die fout de oorzaak is van het ongeval.

  Zorg dus steeds voor bewijzen. Zet de juiste stappen om alle schade vergoed te krijgen. En ken en verdedig uw rechten. Deze vuistregels lijken duidelijk, maar er op tijd aan denken na een ongeval is dat veel minder.

   

  Hebt u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht specialist bij u in de buurt contact op neemt. Hiervoor bespreekt de juridische intake balie graag de mogelijkheden met u.

  Heeft u vragen?

  Raadpleeg direct onze intakebalie. De intakebalie zorgt ervoor dat de juiste verkeersrecht advocaat bij u in de buurt wordt gecontacteerd. Hiervoor bespreekt de juridische intakebalie graag de mogelijkheden met u. Lees over meer onze werkwijze.

  Kosten

  Uw contact met de LS Verkeersrecht intakebalie is geheel kosteloos en vrijblijvend. De op deze website vermelde advocaten zijn gespecialiseerd in het Verkeersrecht en zijn onafhankelijk. Vaak kunnen de kosten van juridische bijstand door uw advocaat worden verhaald op uw rechtsbijstandverzekering. Uw advocaat kan u daarover informeren. Contact.

  Heeft u een vraag over Betrokkenheid bij een verkeersongeval?

  Mail uw vraag naar onze intakebalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

      Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.

   Voorkom een rijverbod!