Over ons

Het advocatennetwerk van de LS Verkeersrechtadvocaten is van mening dat juridisch advies en bijstand in verkeerszaken voor iedereen beschikbaar moet zijn. Het netwerk selecteert advocaten die gespecialiseerd zijn in het verkeersrecht. Hierdoor kunnen wij met trots een hoog niveau van rechtsbijstand garanderen, zonder dat de cliënt daar extra kosten voor moet betalen. Door de vrije advocaatkeuze kunnen de advocaten in 90% van de gevallen hun kosten indienen bij uw verzekeraar, zonder dat u wordt belast met uitzoekwerk of administratie.

Over ons

LS Verkeersrechtadvocaten is een initatief van Omnilegal B.V.. Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor een reeks andere bekende advocatennetwerken, bekend van onder andere: Omnilegal is een nieuwe formule voor juridische diensten. Voor particulieren en MKB'ers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. Wij zijn overtuigd dat het tijd is dat juridische dienstverlening beter en toegankelijker wordt. Dit proberen wij te bereiken door:
  • Heldere tarieven, zonder onverwachte kosten achteraf
  • Service op maat, met een gratis eerste gesprek met de adviesbalie
  • Enkel gespecialiseerde advocaten
  • Zeven dagen per week bereikbaar, ook in de avond en in het weekend
  • Indien gewenst dezelfde dag nog contact met de advocaat

Onze werkwijze

Op onze website vindt u informatie over diverse verkeersdelicten. Via deze website kunt u kiezen uit de beste verkeersrecht advocaten voor uw dossier. Doordat ons netwerk zich uitstrijkt over heel Nederland, kan de adviesbalie u altijd de juiste specialist garanderen.

De juristen van LS Verkeersrechtadvocaten bespreken in een persoonlijk gesprek uw situatie. Ze denken met u mee om een oplossing te vinden die past bij uw wensen, én uw portemonnee.

Dit telefonisch advies is steeds vrijblijvend en kosteloos. Omdat wij begrijpen dat uw problemen niet eindigen bij kantooruren staan wij 7 dagen per week voor u klaar, ook in de avonduren. Dit kan zowel per telefoon, mail als WhatsApp.