mr. F. Kappelhof

Mr. Kappelhof is landelijk actief op het gebied van strafrecht. Het rechtsgebied van het strafrecht is volgens mr. Kappelhof nog één van de rechtsgebieden, waarbij het pleiten bij de rechtbank een centrale rol speelt en waarbij overtuigingskracht en geloof in een zaak het verschil kan maken. Voor een cliënt moet juist in het strafrecht het gevoel bestaan dan hij niet alleen staat.

Mr. Kappelhof behandelt strafzaken op elk gebied variërend van eenvoudige diefstal tot ingewikkelde geweldsdelicten, levensdelicten of zedenzaken. Elke zaak krijgt de aandacht die het verdient, waarbij de inmiddels meer dan 20 jarige ervaring een garantie is voor deskundigheid en betrokkenheid.

Mr. Kappelhof is één van de weinige advocaten in Nederland die zich bijzonder deskundig kan noemen op het gebied van de Wet Geneesmiddelenvoorziening. Doordat mr. Kappelhof in het hele land vele dopingzaken heeft verdedigd heeft hij de beschikking over een netwerk van deskundigen op dit specifieke gebied, die hem bij dit soort zaken kunnen bijstaan. Volgens mr. Kappelhof begint de belangbehartiging niet op de dag van de zitting bij de rechtbank, maar veelal zal een pro actieve houding in het dossier vaak aanleiding kunnen zijn om justitie aan te sporen het onderzoek of het proces-verbaal aan te vullen, eventueel door getuigen te horen of andere onderzoekswensen.

Mr. Kappelhof is van mening dat elke advocaat zich dient in te spannen, in het belang van de cliënt, om deze beoordeling te maken.