mr. Bert Staring

Mr. A.H.  (Bert) Staring heeft de studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij een advocatenkantoor in Amsterdam. In deze periode is zijn interesse voor de advocatuur gewekt. Al tijdens zijn studie heeft hij zich toegelegd op het strafrecht. Eenmaal in de advocatuur heeft hij zich verder in dit rechtsgebied gespecialiseerd.

Bert Staring is een professioneel, specialistisch opererende advocaat. Zijn kantoor is gevestigd in  Arnhem. Hij doet alleen waar hij echt goed in is. Oog voor kwaliteit en een betrokken relatie met zijn cliënten staat daarbij voorop. Daarnaast werkt hij veel samen met collega’s van andere advocatenkantoren en specialisten binnen zijn vakgebied.

Door de jaren heen heeft hij de meest uiteenlopende strafzaken behandeld. U kunt hierbij onder meer denken aan verkeersovertredingen, mishandeling, moord/doodslag, zedenzaken, drugshandel en fraude. Ook staat hij ondernemingen bij.

Bent u in aanraking gekomen met het strafrecht? Neem dan zo snel mogelijk een deskundige advocaat in de arm. Bert Staring is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en is gespecialiseerd in strafrecht. Ook is hij gespecialiseerd in faillissementsfraude en is hij lid van het kennisplatform faillissementsfraude. Bert Staring heeft een landelijke praktijk. Hij heeft de expertise in huis om u daadkrachtig en deskundig bij te staan.