mr. Rogier Kamphuis

Als strafrechtspecialist staat Bert Staring particulieren, ondernemingen en instellingen bij. Hij werkt daarbij samen met civiele advocaten, accountants, fiscalisten en andere adviseurs.

Hij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het algemene strafrecht. Daarnaast heeft hij zich in de loop van de jaren ook toegelegd op het ondernemings- en fiscale strafrecht.

Als er sprake is van een megazaak of van een acuut strafrechtelijk probleem waarbij meerdere verdachten en/of getuigen moeten worden bijgestaan, kan hij de hulp inroepen van een team gespecialiseerde collega’s.

Bel of mail Bert Staring is het advies, zodra er sprake is van contact met politie en/of justitie, of er rekening mee moet worden gehouden dat daar op korte termijn sprake van zal zijn. Dat kan iemand als verdachte, getuige, of anderszins.

Bijstand in de voorfase is van wezenlijk belang en daarom is Bert Staring 24 uur per dag bereikbaar. Het eerste telefonisch consult en/of kennismakingsgesprek is kosteloos.

Bert Staring is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Daarnaast is hij lid van het kennisplatform faillissementsfraude.

Neem contact op met mr. Rogier Kamphuis

Mail uw vraag en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Voorkom een rijverbod!