mr reynier jonkers
mr. Reynier Jonkers

Mr. R. Jonkers is zijn academische carrière begonnen aan het University College Roosevelt, waar hij cum laude is afgestudeerd. Vervolgens heeft hij zijn rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Mr. Jonkers heeft daarna zijn Masteropleiding aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

Al tijdens zijn studie heeft mr. Jonkers zich in de rechtspraktijk verdiept. Zo heeft hij bij het Openbaar Ministerie meegewerkt aan een bekende grote strafzaak, heeft hij stage gelopen bij een advocatenkantoor en heeft hij al tijdens zijn studie diverse zaken met succes bij de rechtbank bepleit.

Na zijn studie heeft mr. Jonkers een periode voor de landelijke overheid gewerkt, waarna hij zijn carrière in de advocatuur begonnen is.

Mr. Jonkers wordt alom geprezen voor zijn inzicht en analytisch vermogen. Hij dringt snel tot de kern van iedere zaak door, zonder daarbij het oog voor de cliënt te verliezen.

Zijn doorzettingsvermogen en creativiteit zorgen ervoor dat bij iedere zaak het onderste uit de kan wordt gehaald

Mr. Jonkers is in 2015 een carrière als zelfstandig advocaat begonnen. Met zijn zelfstandige praktijk heeft hij voor iedere zaak – groot of klein- voldoende aandacht.

Voorts heeft mr. Jonkers diverse samenwerkingsverbanden met verschillende specialisten, waardoor kennis en ervaring gedeeld worden. Op die manier is Jonkers Advocatuur in staat om een breed scala aan rechtsgebieden te behandelen.

Neem contact op met mr. Reynier Jonkers

Mail uw vraag en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Voorkom een rijverbod!
LS Verkeersrecht Advocaten © 2017 | LS Verkeersrecht Advocaten is onderdeel van LS Strafrechtadvocaten.