mr meike lubbers
mr. Meike Lubbers

Meike is een kritische advocaat die analytisch en juridisch sterk is en een zaak tot op de bodem uitzoekt. Ze knokt voor haar cliënten en werkt met de cliënt samen om tot het beste resultaat te komen. Dat Meike van aanpakken houdt blijkt uit haar cv. Tijdens haar studie liep ze stage bij verschillende gerenommeerde strafrechtkantoren en voordat ze in 2015 werd beëdigd als advocaat, verbleef ze zes maanden in de Verenigde Staten om daar te werken bij de Federal Public Defender in Nashville (Tennessee). Na haar studie werkte zij enige tijd voor het Openbaar Ministerie waarna zij in 2014 de overstap maakte naar De Haan Advocaten & Notarissen.

Haar scriptie ‘De waarde van de ambtsedige waarheid’ is door Celsus Juridische Uitgeverij als boek uitgegeven. In dit boek (ISBN: 978-90-8863-154-2) onderzoekt Meike de betrouwbaarheid en de bewijswaarde van het ambtsedige proces-verbaal van de opsporingsambtenaar. Meike heeft met succes deelgenomen aan meerdere pleitwedstrijden waarbij zij in 2011 de Nationale Pleitwedstrijd won.

Meike behandelt strafzaken van uiteenlopende complexiteit en omvang. Cliënten kunnen ook bij haar terecht met zaken op het vlak van economisch strafrecht (zoals fraude- en milieudelicten) en bestuurs(straf)recht. Voor dringende zaken is Meike ook buiten kantooruren te bereiken.

In 2015 werd Meike door de Nieuwe Revu geïnterviewd voor een artikel over de nieuwe jonge topadvocaten van Nederland.

Neem contact op met mr. Meike Lubbers

Mail uw vraag en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Voorkom een rijverbod!
LS Verkeersrecht Advocaten © 2017 | LS Verkeersrecht Advocaten is onderdeel van LS Strafrechtadvocaten.