vanschaik
mr. Jan Peter van Schaik

Jan Peter van Schaik is ruim 20 jaar advocaat en specialist strafrecht, lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). Ook is hij docent strafrecht (Universiteit Utrecht en beroepsopleiding Nederlandse Orde van Advocaten) en lid van de Commissie van Toezicht van de Penitentiaire Inrichting te Grave.

 

Het is zijn doel om een cliënt, betrokken bij een strafrechtelijke procedure, zo optimaal mogelijk van dienst te zijn en om zo maximaal mogelijk bereikbaar te zijn, zowel buiten kantoortijden als in de weekenden. Veelal ook in gevallen wanneer de cliënt niet in staat is de advocaat te betalen. Hij is over het algemeen in staat om binnen zeer korte tijd een vrijblijvend (advies)gesprek te voeren.

 

Jan Peter vindt dat er geen kleine, of onbelangrijke strafzaken zijn. Voor iedere verdachte is zijn of haar zaak de grootste zorg, of het nu gaat om een verkeersovertreding, een verdenking van moord, of een milieudelict. Jan Peter en zijn kantoorgenoot bieden iedere cliënt de aandacht die hij, of zij verdient.

Neem contact op met mr. Jan Peter van Schaik

Mail uw vraag en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag uw vraag zo specifiek en compleet mogelijk omschrijven. Deze wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Voorkom een rijverbod!
LS Verkeersrecht Advocaten © 2017 | LS Verkeersrecht Advocaten is onderdeel van LS Strafrechtadvocaten.